Maatschappelijk Vastgoed - derde versnellingstafel › Monitor Klimaatbeleid Groningen

Maatschappelijk Vastgoed - derde versnellingstafel

van tot Mediacentrale Groningen

Versnellingstafel Maatschappelijk Vastgoed

Graag nodigen wij u uit voor een versnellingstafel over verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed op 27 oktober van 9.00 tot 11.00 uur in de Coallounge van de Mediacentrale te Groningen.

De versnellingstafel waarvoor ik u uitnodig is gericht op verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed. Zeker in een stad als Groningen met veel grote, publieke organisaties kan verduurzaming van dit vastgoed een belangrijk bijdrage leveren aan het realiseren van de energieambitie. De gemeente Groningen heeft enkele jaren geleden de GRESCO opgericht waardoor veel ervaring is opgedaan met innovatieve business cases en concepten gericht op verduurzaming van het vastgoed. Ook veel andere publieke partijen zijn actief bezig met het verduurzamen van eigen gebouwen. Deze tafel richt zich op het delen van reeds opgedane kennis en expertise en gezamenlijk verkennen van nieuwe innovatieve business cases.

‘Groningen Energieneutraal’-deelnemers en nieuwe partners nemen samen deel aan deze thematische tafel om zo vanuit een gezamenlijke ambitie acties op elkaar af te stemmen, nieuwe acties te identificeren en succesvolle acties op te schalen. Tijdens deze eerste bijeenkomst ontvangt u toelichting op het onderwerp van deze tafel en het voorgestelde proces. Deelnemers van de versnellingstafel stellen vervolgens gezamenlijk de agenda samen

Aanmelden