Let's Gro Festival Groningen › Monitor Klimaatbeleid Groningen

Let's Gro Festival Groningen

van tot Groningen

Let’s Gro is een jaarlijks festival in november over de toekomst van Groningen. Het is een festival vol goede gesprekken, leerzame bijeenkomsten, interactief debat, ongeëvenaarde gastvrijheid, gezelligheid, verwondering en inspiratie. Tijdens Let’s Gro kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld. 

Groningen laat op een positieve zelfbewuste manier zien dat er in het noorden meer te halen valt dan rust, ruimte en gas. Groningen claimt met recht zijn voortrekkersrol op het gebied van (online) ICT, economie en sociale innovaties. In het hart van Groningen, rondom de Grote Markt, wordt de stad en wereld van morgen ontdekt. De toekomst komt steeds dichterbij.

Aanmelden voor Let’s Gro 2017

Je hebt een goed idee voor de toekomst van Groningen. En dit wil je tijdens Let’s Gro 2017 in november met de stad delen. Dat juichen we natuurlijk heel erg toe! Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op en gaan we samen kijken of we jouw idee tot een mooi programma-onderdeel op Let’s Gro 2017 kunnen maken.

 

Je idee aanmelden voor Let's Gro 2017 kan tot en met 1 september 2017. Het aanmeldformulier vind je op https://letsgro.nl