Promotiedagen: De Groene Route › Monitor Klimaatbeleid Groningen

Promotiedagen: De Groene Route

van tot Martiniplaza (Leonard Springerlaan 2)

De verduurzaming van de economie is de grootste uitdaging van het Nederlandse bedrijfsleven in de komende decennia. In alle sectoren vinden innovaties van producten, diensten en processen plaats, waarmee de nieuwe, groene economie steeds meer realiteit wordt en steeds meer wordt gezien als een aanjager van de economische groei.

Noord-Nederland heeft zich ten doel gesteld koploper te zijn bij deze duurzame ontwikkeling. En met succes! Zo loopt het Noorden ver voor bij de energietransitie en de productie van duurzame energie. Innovatieve en creatieve ondernemers worden gestimuleerd en er wordt gezocht naar innovatieve oplossingen waarmee bedrijven en instellingen in het Noorden hun bedrijfsvoering kunnen verduurzamen.

 

Groene Groei is één van de speerpunten van de Promotiedagen 2019. Op de beursvloer wordt een Groene Route gecreëerd langs de vele innovatieve, duurzame projecten die op de beursvloer worden gepresenteerd. 4 deelgebieden komen aan bod: Duurzame Energie, Duurzame Bouw, Duurzame Mobiliteit en Circulaire Economie. Daarnaast wordt een inspirerend programma rondom Duurzaamheid georganiseerd, waaronder een grote Keynote op de tweede beursochtend.

Wat is De Groene Route?

De Groene Route is een looproute over de beursvloer langs duurzame projecten. De route wordt bij de entree zichtbaar gemaakt, met de logo’s van de deelnemende partijen. De route wordt gepubliceerd via een aparte plattegrond die bij de entree wordt verspreid. Deelnemers aan de route krijgen een logo met plaatsverwijzing op de plattegrond, signing bij de stand en badges voor standpersoneel.

De Groene Route en de deelnemers worden uitgebreid onder de aandacht gebracht via het Promotiedagen Magazine, website en nieuwsbrieven. Deelnemers krijgen bovendien de beschikking over een bedrijfsprofiel op de website. Op de tweede beursochtend wordt een Keynote over duurzaamheid georganiseerd. Deelnemers aan de Groene Route krijgen hiervoor 5 vipkaarten om relaties uit te nodigen.

 

 

 

Wil je meer weten over De Groene Route of wil jij zelf op deze route staan met een stand? Bezoek dan de website. Onze partners Vereniging Bedrijvenpark Zuidoost en Bedrijvenvereniging WEST hebben een gezamenlijke netwerkstand waar hun leden zich bij aan kunnen sluiten. Meer informatie vind je hier